Според зодията: Кои са най-откачени в леглото?

Някои са доста импулсивни
12 апр 2022 23:10, Екип на Tialoto.bg
12
Според зодията: Кои са най-откачени в леглото?
IStockphoto

Има няколко зодиакални знака, които са най-готови да експериментират с техниките си за правене на любов. Когато става въпрос за секс представителите на тези зодии определено понякога стават малко откачени! За това, ако половинката ви е от някоя от тези 4 зодии, имайте този факт предвид:

Водолей (20 януари-18 февруари)
 
Водолеите са свободолюбиви, смели и непредубедени и тези черти от характера им се простират и в техния сексуален живот. Те са приключенски настроени и спонтанни в начина си на правене на любов. Те обичат да измислят нови сексуални игри и да опитват нови неща в леглото. Бунтарската страна на Водолея е готова за всичко, което ще ги отърве от монотонността на изтърканата мисионерска поза!
 
Овен (21 март-19 април)
 
Овенът има ентусиазиран подход към живота и винаги е в търсене на приключения, не само на открито, но и на закрито в спалнята! Хората от този знак гледат на по-сложните пози в секса, които изискват гъвкавост и координация, като на предизвикателство, почти като друг вид физическа тренировка, която ще им позволи да влязат в още по-добра спортна форма. Тъй като са много състезателни и конкуренти по характер, Овните обикновено се опитват да впечатлят половинката си с голямото си разнообразие от иновативни техники за правене на любов.
 
Стрелец (22 ноември-21 декември)
 
Импулсивен и свободолюбив, Стрелецът живее винаги на ръба!
 
Още от хороскопа ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Доверете са добрия стар начин с човека който обичате. Всичко друго е перверзия. Понякога половата несъстоятелност също се прикрива с перверзия.
4
1
 
3
 
! Отговори
Психопатите . преди 2 години
Особено психопатите в пубертетна възраст .
3
1
 
5
 
! Отговори
ехм преди 2 години
до 3 Е аз точно за Овен потвърждавам хахаах за пръв път да съм съгласен със статия за зодиите въпреки че не вярвам в такива глупости
2
3
 
1
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 2 години
Хохоо...Нема накъв цирк!! Аcaна подава въпрос, и след малко си эадава втори...въпрос
1
0
 
7
 
! Отговори
Асан преди 2 години
А кои са най задръстени :)))

Спонсорирани публикации